Koliko zbog svoje prirodne ljepote, neprocjenjive arhitekture i bogate povijesti, toliko i zbog živog noćnog života i cjelodnevnih aktivnosti na moru i diljem otoka, Hvar ne silazi sa liste najtraženijih destinacija za vjenčanja, medene mjesece ali i momačke i djevojačke zabave.

U samo nekoliko godina Hvar je tako postao jedna od najtraženijih destinacija za vjenčanja, ali i prosidbe, zaruke, momačke ili djevojačke večeri ili romantičan medeni mjesec. Hoteli “Sunčanog Hvara“ predstavljaju Hvar kao otok s tisuću mogućnosti za proslavu vjenčanja koja će pokazati svijetu originalnu i drugačiju sliku bračnog para.

Na desetak ponuđenih lokacija na otvorenom i u zatvorenim ugostiteljskim objektima tamošnjih hotela nude se neobavezne proslave u vrtu, profinjeni balovi ili jedinstvene ceremonije u starinskom okruženju kamene kolonade uz more iz 30-ih godina prošlog stoljeća.

Nude se i organiziraju gala vjenčanja na plaži “Bonj les bains“ preko proslave na terasi restorana hotela “Palace“ iz vremena carice Elizabete, na palubi jaht-cluba. Ne čudi da su turistički aranžmani za vjenčanja i slične proslave u Hvaru toliko traženi u svijetu, kada su ponuđeni pod nazivom “Polja lavande“, “Morski povjetarac“, “Sunčani san“, a sve to zapakirano je u tisućljetnu povijest, masline, vino i baštinu, čime mladenci vole garnirati svoj veliki i poseban dan.